Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM

Ste nori na bambus in okolje, v katerem živite? Tudi mi. Spletna trgovina bamusmania.com je plod uresničitve ideje iz leta 2015, da bi na enem mestu prodajali izdelke iz bambusa, ki so ljudem, živalim in naravi prijazni.

Naša nobel zgodba

Naš cilj je spodbuditi in omogočiti okolju prijazno potrošnjo. Verjamemo, da lahko prav vsak potrošnik pripomore k izboljšanem stanju okolja v katerem živimo in poskrbi, da bo prihodnost našega planeta ter bodočih generacij svetla. Skrbno izbiramo proizvode izdelane iz kakovostnega bambusa, ki velja za eno izmed najhitreje rastočih rastlin na svetu. Proizvodi iz bambusa so večinoma biološko razgradljivi in se lahko reciklirajo po uporabi, tako nimajo negativnega vpliva na okolje tudi po zavrženju. »Več o bambusu.« Ker je za vsako proizvodnjo in potrošnjo potrebno material najprej pridobiti iz narave je izredno pomembno, da se v naravo in njen ekosistem tudi vlaga. Brez zdravega in vzdrževanega ekosistema ni ogrožena le narava sama, temveč dolgoročno tudi lokalne skupnosti ter ekonomija. Za ta namen bomo del sredstev od prodaje namenili okoljevarstvenim organizacijam, ki z aktivno zaščito in raziskavami zagotavljajo boljšo prihodnost celotnega planeta. »Več o donacija88.« Vsak naš kupec bo tako postal tudi del skupnosti, ki aktivno skrbi za okolju prijazno potrošnjo.


Naša ekipa

mag. Sandra Bera
podjetnica in zagovornica trajnostne ekonomije

Sandra poskrbi, da se naša vizija uresniči skozi pester nabor proizvodov. Z njenim izjemnim poznavanjem trga ter ljubeznijo do narave vas bambusmania s ponudbo in nasveti za (ponovno) uporabo zagotovo ne bo nikoli razočarala.

Barbara Bera, univ. dipl. prav.
okoljevarstvenica in študentka naravne zgodovine

Barbara pa bo poskrbela, da bodo namenjena sredstva v okviru donacija88 šla v prave roke. Z njenimi večletnimi izkušnjami na področju okoljevarstva in prostovoljstva v organizacijah za zaščito živali bo izbira organizacij vselej raznolika, transparentna in kredibilna.