Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM

Certifikati & oznake

Vsi izdelki v spletni trgovini bamusmania.com so trajnostni in predstavljajo odlično alternativo plastičnim proizvodom. Certifikati & oznake izpostavljajo trajnostne značilnosti naših nobel&okolju prijaznih izdelkov.

Certifikati & oznake

»OEKO-TEX STANDARD 100«

»OEKO-TEX STANDARD 100« je mednarodni certifikat izdan na podlagi testov na škodljive substance. Vse tkanine blagovne znamke PULP imajo ta certifikat.

Certifikati & oznake

Certifikat »Varno za otroke«

Certifikat »Varno za otroke« dodeljuje Poljski raziskovalni inštitut za tekstil. Vse tkanine blagovne znamke PULP imajo ta certifikat.

Certifikati & oznake

Oznaka »Antibakterijsko«

Oznako »Antibakterijsko« imajo izdelki, narejeni iz bambusa, ki ima naravno antibakterijski učinek in tako izpolnjuje vse zahteve glede higiene.

Certifikati & oznake

Oznaka »100% organsko«

Oznako »100% organsko« imajo vsi izdelki, ki so v celoti izdelani iz organskih materialov in so okolju prijazni.

Certifikati & oznake

Oznaka »100% bambus«

Oznako »100% bambus« imajo vsi izdelki, ki so v celoti izdelani iz bambusa oziroma bambusovih vlaken.

Certifikati & oznake

Oznaka »Biorazgradljivo«

»Biorazgradljivo« oznako imajo izdelki, ki se po končani uporabi lahko razgradijo in tako niso škodljivi za naš planet. V to kategorijo spadajo kar vsi naši izdelki, saj so vsi narejeni iz naravnega materiala, ki je biorazgradljiv. Tudi embalaža je biološko razgradljiva. Povrnimo naravi, kar smo si izposodili!

Certifikati & oznake

Oznaka »BPA free«

»BPA free« oznako imajo izdelki, ki ne vsebujejo toksične kemikalije BPA, ki je drugače prisotna v plastiki. Ta oznaka velja za vse Ecoffee Cup lončke za na pot in otroške jedilne sete BimBamBoo.

Certifikati & oznake

Oznaka »100% razgradljivo«

Oznako »100% razgradljivo« imajo izdelki, ki so v celoti primerni za recikliranje in ponovno uporabo. Veliko naših izdelkov ima embalažo narejeno iz že recikliranega materiala.

Certifikati & oznake

Oznaka »Varno za pomivalni stroj«

Oznako »Varno za pomivalni stroj« imajo izdelki, ki so primerni za pranje v pomivalnem stroju.