Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM
SKU
BON50
Razpoložljivost: Na zalogi

Darilni bon 50€

Darilni bon za nakup v spletni trgovini z okolju prijaznimi izdelki iz bambusa je idealno darilo, ko želite svojemu obdarovancu prepustiti izbiro nobel darila.

Darilni bon v vrednosti 50 €.

Darilni bon za nakup v spletni trgovini z okolju prijaznimi izdelki iz bambusa je idealno darilo, ko želite svojemu obdarovancu prepustiti izbiro nobel darila.

Darilni bon je vrednostni bon, ki ga prejmete v elektronski obliki na vaš e-naslov. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko).

Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih proizvodov, razen načina plačila. Darilni bon je možno plačati le po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja ali s PayPal-om na račun podjetja.

Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače navedeno.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna.


10% ZA PRVI NAKUP

Ob prvem nakupu ti priznamo 10% popust.

Ob zaključku nakupa uporabite kodo »10NEW« in prejmite 10% popust za prvi nakup!

BREZPLAČNA DOSTAVA

za naročila nad 60 EUR

Bambusmania.com nudi brezplačno poštnino za vse nakupe v skupni vrednosti 60 EUR in več.

MOŽNOST VRAČILA

Vračilo blaga v 14 dneh po prevzemu

Bambusmania.com omogoča vračilo blaga v 14 dneh po prevzemu. Blago mora biti nepoškodovano in nerabljeno ter v originalni embalaži.

VI KUPITE - MI DONIRAMO

Z nakupom prispevaš k ohranitvi okolja in živali.

Bambusmania.com bo za vsakih prodanih 88 izdelkov donirala del sredstev od prodaje izbrani ekološki organizaciji. #donacija88