Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM

DOM

Bambusmania.com vam v kategoriji Dom ponuja izdelke iz bambusa, s katerimi lahko opremite svoj dom in v njega privlečete pozitivno energijo. Bambus je zaradi svojih posebnih lastnosti postal simbol dolgega življenja, trajnosti, vzdržljivosti, bogastva in blaginje doma. Mojstri feng shuija, starodavne kitajske veščine urejanja notranjega in zunanjega prostora, priporočajo uporabo bambusovih izdelkov v domu, saj odganjajo negativno energijo in privlačijo pozitivno

Pri nas lahko najdete čudovite predmete iz bambusa, različnih blagovnih znamk, ki bodo prinesli pozitivno energijo v vaš dom. Izdelki znamke EcoffeeCup, BimBamBoo, Pick&Drink in Totally Addict bodo popestrili hranjenje in postrežbo hrane. Ponujamo vse od krožnikov, jedilnih setov, servirnih pladnjev do podlag za aperitive, s katerimi boste očarali svoje goste. Otroci bodo najbolj veseli posebne postrežbe, ki jo omogočajo otroški jedilni seti BimBamBoo. Vsi, ki si radi pripravite tople napitke za na pot pa boste očarani z lončki za na pot znamke Ecoffe Cup, ki so izdelani iz bambusovih vlaken in izredno odporni ter praktični, saj jih lahko umivate kar v pomivalnem stroju. Svoje goste boste razveselili tudi s posebnimi košarami za sadje iz 100% bambusa, ki je antibakterijski in izredno obstojen. Košare, ki se postavijo po sistemu harmonike v različnih dizajnih, so še posebej igrive.

V ponudbi boste našli tudi atraktivne krožnike, skodelice in pladnje znamke Totally Adict, nad katerimi bodo vsi navdušeni. Izredno zanimivi pa so tudi servirni pladnji znamke Pick&Drink s katerimi boste vedno znova navdušili svoje goste. Hrana na palčkah preprosto zgleda bolj privlačno!

Med našimi izdelki boste našli tudi svetila in dekorativo doma znamke Barracuda, ki bodo poskrbeli za udobno bivanje in dober pretok pozitivne energije v domu. Svetila bodo pričarala posebno toploto v vaš dom. Izdelki za dekoracijo doma pa bodo poskrbeli za dobro vzdušje in energijo doma. Pri nas boste našli vse od setov sveč, dišečih palčk, do ptičjih hišic z vetrnimi zvončki. Pri odganjanju negativne energije doma imajo vetrni zvončki iz bambusa prav posebno moč, zato jih ne smemo pozabiti pri urejanju zunanjega in notranjega prostora.

VI KUPITE - MI DONIRAMO!

Z nakupom izdelkov in dodatkov za dom na Bambusmania.com boste uživali v organskih izdelkih in dodatkih doma, hkrati pa prispevali k ohranitvi okolja in živali. Bambusmania.com namreč za vsakih prodanih 88 izdelkov donira del sredstev od prodaje izbrani ekološki organizaciji. Več o tem na #doniraj88. Vi kupite – mi doniramo! Ste navdušeni? Ste z nami? Vsakič, ko vas bo prevzela bambusmania, želimo to vedeti. Uporabite #bambusmania na socialnih omrežjih in širite nobel in okolju prijazen stil. Hvala, ker pomagate!

Opremite dom z izdelki iz bambusa in privabite pozitivno energijo v vaš vsakdan.

Elementi 1-18 od 71

na stran
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-18 od 71

na stran
Nastavi padajočo smer