Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM

DEKORACIJA DOMA

Dekoracija doma je lahko še posebej privlačna s trajnostnimi izdelki iz bambusa. Opremite svoj dom z izdelki iz bambusa in v njega privlecite pozitivno energijo.

Bambus je zaradi svojih posebnih lastnosti postal simbol dolgega življenja, trajnosti, vzdržljivosti, bogastva in blaginje doma. Mojstri feng shuija, starodavne kitajske veščine urejanja notranjega in zunanjega prostora, priporočajo uporabo bambusovih izdelkov v domu, saj odganjajo negativno energijo in privlačijo pozitivno.

Pri nas lahko na oddelku dekoracije doma najdete čudovite predmete iz bambusa, ki bodo prinesli pozitivno energijo v vaš dom. 

Med našimi izdelki boste našli svetila in dekorativo doma znamke Barracuda, ki bodo poskrbeli za udobno bivanje in dober pretok pozitivne energije v domu. Svetila bodo pričarala posebno toploto v vaš dom. Izdelki za dekoracijo doma pa bodo poskrbeli za dobro vzdušje in energijo doma.

Pri nas boste našli vse od setov sveč, dišečih palčk, do ptičjih hišic z vetrnimi zvončki.

S kadili, ki razvijajo vonj cimeta, svežega travnika ali havajske rože lahko poskrbite za dobro voljo in počutje v vašem domu. Vonj kadil je opojen, blag in nežen. Ima sproščujoč in pomirjujoč učinek ter pozitivno vpliva na ustvarjalnost.

Pri odganjanju negativne energije doma imajo vetrni zvončki iz bambusa prav posebno moč, zato jih ne smemo pozabiti pri urejanju zunanjega in notranjega prostora.

Z nakupom izdelkov in dodatkov za dom na Bambusmania.com boste uživali v organskih izdelkih in dodatkih doma, hkrati pa prispevali k ohranitvi okolja in živali. Bambusmania.com namreč za vsakih prodanih 88 izdelkov donira del sredstev od prodaje izbrani ekološki organizaciji. Več o tem na #doniraj88. Vi kupite – mi doniramo! Ste navdušeni? Ste z nami? Vsakič, ko vas bo prevzela bambusmania, želimo to vedeti. Uporabite #bambusmania na socialnih omrežjih in širite nobel in okolju prijazen stil. Hvala, ker pomagate!

Opremite dom z izdelki iz bambusa in privabite pozitivno energijo v vaš vsakdan.

17 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer

17 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer