Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM

BRISAČE

V kolikor iščete super vpojne in naravne brisače za nežno dojenčkovo kožo, ste prišli na pravo mesto. Za vsakodnevno udobje vašega malčka bo poskrbela blagovna znamka PULP. S svojimi visoko vpojnimi, antialergijskimi in neverjetno mehkim dotikom iz organskih bambusovih vlaken vas bo očarala.

V naši ponudbi boste lahko izbirali med brisačami, izdelanimi iz organskih bambusovih vlaken. Odlikuje jih visoka kakovost, estetika in ekološka naravnanost.

Brisače so narejene s kapuco in se lahko uporabijo tudi kot super vpojne odeje. Narene so iz elastičnega bambusovega vlakna s kapuco. So izjemno mehke in visoko upojne, zato se lahko uporabljajo kot odeja ali brisača, saj odlično vpija pot in vodo.

Tkanina je neverjetno mehka in nežna za občutljivo otroško kožo. Zaradi visoke absorpcije je dovolj, da se le dodakne otroške kože in že jo posuši, brez drgnjenja.

Prav tako ne povzroča alergij in je zelo zračna. Idealna je tudi za potovanja, saj zavzame zelo malo prostora.

Imamo pester nabor izdelkov, ki so izjemno nežni za dojenčkovo kožo, neverjetno mehki in popolni za prve trenutke otrokovega življenja. Vsi izdelki zaradi svojih termo-kontrolnih lastnosti bambusa ohranjajo otroka toplega v hladnejših dneh in ga hladijo poleti. Bambusovi izdelki pri otrocih ne povzročajo alergij in delujejo pomirjujoče na kožo. Prav tako so izredno vpojni in odlično absorbirajo vlago - veliko bolje kot bombaž.

Ti izdelki so vrhunska izbira za več vidikov dojenčkovega življenja. Od nege, kopanja, previjanja vse do spanja in potovanja. Pripravite se na čas kopanja z vrhunskimi tetra plenicami in krpicami za nego.

Na dober spanec se pripravite s spalnimi vrečami, ustreznimi pokrivali za različne priložnosti in vremenske razmere ter ninikami iz rajsko nežnih tetra pleničk, s katerimi bo malček sladko spal.

Za dnevne aktivnosti se opremite s tetra plenicami, rutami in krpicami ter čudovitimi odejami iz različnih tekstur in vzorcev, ki so primerne tako za otroški voziček, kot tudi za posteljico. Velike rute so odlična izbira za na pot in plažo, saj zasedejo malo prostora, uporabite pa jo lahko za različne namene: zavijanje dojenčka, kot ruto za dojenje, odlično pokrivalo, lahko kopalno brisačo ali podlago za plazenje.

Vsi izdelki znamke PULP nudijo luksuzen občutek za dojenčkovo kožo in so nepogrešljivi del otroške opreme. Z nakupom otroške opreme na Bambusmania.com boste uživali v čudovitih izdelkih iz bambusovih vlaken, hkrati pa prispevali k ohranitvi okolja in živali. Bambusmania.com namreč za vsakih prodanih 88 izdelkov donira del sredstev od prodaje izbrani ekološki organizaciji. Več o tem na #doniraj88Vi kupite – mi doniramo!

Ste navdušeni? Ste z nami? Vsakič, ko vas bo prevzela bambusmania, želimo to vedeti. Uporabite #bambusmania na socialnih omrežjih in širite nobel in okolju prijazen stil. Hvala, ker pomagate!

Združite prijetno s koristnim in ponudite svojemu malčku le najboljše.