Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM

V AKCIJI

V AKCIJI

V AKCIJI so izpostavljeni vsi izdelki iz bambusa, ki so za določen čas označeni z akcijsko ceno.

Z akcijo označujemo široko izbiro raznovrstnih izdelkov iz naše stalne ponudbe, ki so krajše časovno obdobje na voljo po akcijskih cenah. Odstotek znižanja je posebej poudarjen, da si lažje predstavljate, koliko lahko z nakupom prihranite. Ponudbo redno osvežujemo. 

Vso akcijski izdelki so izpostavljeni s časovnimi odštevalniki, ki odštevajo čas do zaključka akcije.

VI KUPITE - MI DONIRAMO!

Z nakupom akcijskega izdelka na Bambusmania.com boste prišli do super trajnostnega izdelka po ugodni ceni, hkrati pa prispevali k ohranitvi okolja in živali. Bambusmania.com namreč za vsakih prodanih 88 izdelkov donira del sredstev od prodaje izbrani ekološki organizaciji. Več o tem na #doniraj88Vi kupite – mi doniramo!

Ste navdušeni? Ste z nami? Vsakič, ko vas bo prevzela bambusmania, želimo to vedeti. Uporabite #bambusmania na socialnih omrežjih in širite nobel in okolju prijazen stil. Hvala, ker pomagate!

Izberite nobel in okolju prijazno darilo.

Elementi 1-18 od 34

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer

Elementi 1-18 od 34

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer