Bambusmania za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. | VEČ INFO | RAZUMEM

Vračila in menjave

Vračila in menjaveVračilo

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema naročila prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo proizvode za namene izven svoje pridobitne dejavnosti. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

Odstop od pogodbe potrošnik najprej sporoči na e-naslov prodajalca info@bambusmania.com.


Obrazec za odstop od pogodbe

Obrazec za odstop od pogodbe je na voljo tukaj.

Obrazec je potrebno v celoti izpolniti in priložiti v paket skupaj s proizvodi, ki jih kupec želi vrniti. Priložite tudi kopijo računa.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe podjetju vrniti proizvode. Potrošnik proizvode vrne na naslov: NOBEL, spletna trgovina in storitve, Sandra Bera s.p., Lipje 34B, 3320 Velenje.

Potrošnik mora proizvod vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je le-ta uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila proizvodov (poštnine).

Kupcu bo vračilo plačila izvedeno v roku 14 dni oziroma v najkrajšem možnem času od prejema paketa in obrazca o odstopu od pogodbe.


Menjava

Kupec lahko proizvod zamenja v roku 30 dni od prevzema. Tudi v tem primeru je proizvod potrebno poslati na naš naslov, skupaj z izpolnjenim obrazcem in kopijo računa.

Blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. V primeru, ko je blago brezhibno, torej nima napake, in ga kupec želi zamenjati za drugo blago, krije stroške poštnine sam. Kadar pa želi zamenjati blago z napako, strošek poštnine krijemo mi.